• Sajam EU fondova u Šibeniku

  Sajam EU fondova u Šibeniku
  01.10.2018

  „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

  Opširnije
 • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

  Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
  28.09.2018

  Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

  Opširnije
 • Sastanak projektnog tima

  Sastanak projektnog tima
  27.09.2018

  U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

  Opširnije
 • Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije

Zlatna kuna za PISMO

20.09.2018
Zlatna kuna za PISMO

Moramo se pohvaliti još jednom nagradom za projekt PISMO. U utorak, 19.rujna 2018. godine smo prisustvovali svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK-Županijske komore Sisak na kojoj je Razvojna agencija SI-MO-RA dobila Zlatnu kunu za projekt PISMO u kategoriji najbolja inovacija. Nagradu je primio Mario Čelan, direktor Razvojne agencije SI-MO-RA. Također, uručena su priznanja uspješnim gospodarstvenicima sa područja Sisačko-moslavačke županije.

Pet je tvrtki dobilo priznanje za 20 godina kontinuiranog poslovanja, a 18 tvrtki za 25 godina kontinuiranog poslovanja. Za 50 godina priznanje su dobili Petrokemija Kutina i Vatrostalna Sisak, Auto promet Sisak i Pounje Hrvatska Kostajnica za 60, dok je Lječilište Topusko primilo priznanje za svoju dvjestotu obljetnicu. Posebno priznanje za doprinos stvaranju uvjeta za razvoj gospodarstva i povratak izbjeglih osoba te 20 godina kontinuiranog djelovanja dobio je Hrvatski centar za razminiranje. Zlatne plakete su dobili za najuspješnije veliko trgovačko društvo Drvni centar Glina, srednje trgovačko društvo MMM – Vukelić Brestača, malo trgovačko društvo SANO Popovača. Plaketu Kristalna kuna, kao najuspješnije veliko trgovačko društvo u Sisačko-moslavačkoj županiji, primila je tvrtka Mlin i pekare Sisak.