• Sajam EU fondova u Šibeniku

  Sajam EU fondova u Šibeniku
  01.10.2018

  „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

  Opširnije
 • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

  Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
  28.09.2018

  Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

  Opširnije
 • Sastanak projektnog tima

  Sastanak projektnog tima
  27.09.2018

  U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

  Opširnije
 • Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije

[IT OBRAZOVANJE ZA SIGURNIJE SUTRA]

12.09.2018

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak partner je u projektu „IT obrazovanje za sigurnije sutra“, kojeg provodi Pučko otvoreno učilište Algebra u okviru natječaja “Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti“ iz programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Projekt u cijelosti financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u vrijednosti od 1.332.994,50 kn, a projekt se provodi 3 godine, odnosno od 25.1.2018. do 25.1.2021.
Provedbom verificiranih programa i stjecanjem međunarodnih certifikata, projektom će se omogućiti stjecanje dodatnih vještina, kompetencija i kvalifikacija u području računarstva i digitalnih vještina ciljnih skupina, povećavajući njihovu konkurentnost na tržištu rada i zapošljivost.
Ciljane skupine projekta su:
- nezaposleni više od 12 mjeseci, stariji od 34 godine, s najviše završenom srednjom školom
- zaposleni ili nezaposleni između 15 i 34 godine i imaju završenu najviše osnovnu školu
- zaposleni ili nezaposleni imaju završenu jednogodišnju ili dvogodišnju srednju školu, bez obzira na godine starosti

Ako pripadate ciljnoj skupini, možete se prijaviti za besplatni program obrazovanja za Web dizajn, Sistemski i mrežni administrator – specijalist, Računalni programer Internet aplikacija – C# i ASP.NET.
Prijavnicu i ostale detalje o obrazovanju u okviru projekta „IT obrazovanje za sigurnije sutra“ možete
pronaći na poveznici: https://www.algebra.hr/…/na…/obrazovanje-za-sigurnije-sutra/