• Još jedno veliko priznanje za PISMO!

  Još jedno veliko priznanje za PISMO!
  21.06.2018

  Naš projekt dobio je nagradu kao finalist na natječaju EURADA AWARDS ...

  Opširnije
 • SMŽ središte gaming industrije" na...

  SMŽ središte gaming industrije" na izložbi "Neka zvijezde sjaje
  20.06.2018

  Naši Andreja Šeperac i Tomislav Plesec otputovali su u utorak, 19.lipnja 2018. godine u Bruxelles kako bi u ...

  Opširnije
 • Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva dostupna...

  Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva dostupna edukacija za pozive certifikacije i inovacijskih vaučera
  18.06.2018

  Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je 11. lipnja 2018. godine ...

  Opširnije
 • Dani EU u Novskoj

  Dani EU u Novskoj
  14.06.2018

  U sklopu "Dana Europske unije u Novskoj", u četvrtak, 14.lipnja 2018. godine izlaganje o...

  Opširnije
 • Program provjere inovativnog koncepta provjere PoC7

  Program provjere inovativnog koncepta provjere PoC7
  12.06.2018

  Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je sedmi poziv Programa ...

  Opširnije

Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije

11.09.2017
 
 
Poslovni dnevnik četvrtu sezonu za redom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih znanja i vještina smatraju ključem za uspjeh. Upravo je malo i srednje poduzetništvo posljednjih godina u Hrvatskoj postalo iznimno bitan segment gospodarstva koji s preko 50% pridonosi u kreiranju bruto domaćeg proizvoda. Važnost tog segmenta gospodarstva prepoznao je Poslovni dnevnik u suradnji s gradovima i županijama diljem Hrvatske koji zajedničkim snagama preko besplatnih edukacija i radionica nastoje potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihovo konkurentnost na tržištu.
 
Nova prilika za stjecanje novih poslovnih znanja i inovacija otvara se za sve poduzetnike iz Sisačko-moslavačke županije, točnije 29.rujna 2017. godine kada će se održati "Poslovni uzlet Sisačko.moslavačke županije" u HGK - Županijskoj komori Sisak na adresi Kranjčevićeva 16. Manifestaciju će otvoriti gospodin Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika te gospodin Ivo Žinić, župan Sisačko-moslavačke županije.Nakon otvorenje i pozdravnih govora slijedi jednostavna panel diskusija koja će se dotaknuti razvoj poduzetništva i turizma u SMŽ, a u kojoj će sudjelovati lokalni stručnjaci.
 
Glavni dio dana je radionica Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?
 
Radionicu će održati gospođa Mirela Lišinović iz tvrtke Projekt jednako razvoj (PJR) koja se bavi praćenjem natječaja i poziva za dostavu projektnih prijedloga EU fondova. Putem interaktivne radionice polaznici će imati priliku naučiti osnove i pravila EU fondova, koji projekti se financiraju, koji su aktualni natječaji i kako uopće doći do bitnihinformacija o načinu prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a.
 
Dođite i vi u petak 29. rujna u prostorije Sisačke Županijske komore i napravite korak naprijed u svom poslovanju!
Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga svoje mjesto osigurajte na linku http://www.poslovni.hr/promo/poslovni-uzlet-sisacko-moslavacke-zupanije-331574 broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr